by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Europa >

Circuit Elvetia si nordul Italiei, autocar, 10 zile


  Mareste

Circuit Elvetia si nordul Italiei, autocar, 10 zile


Continent: Europa

Perioada: 28 Martie, 19 Mai

Durata: 10 zile

Tara: Elvetia si Italia

Tip transport: Autocar

Unitate de cazare: Hoteluri de 3* sau 4*

Tarif: de la 525 Euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif 28 Martie Tarif 19 Mai
adult loc in camera dubla525 Euro555 Euro
adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar510 Euro540 Euro
copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti399 Euro429 Euro
adult loc in camera single765 Euro829 Euro


Reduceri:
*Reducere seniori 65+ (varsta peste 65 de ani): 15 Euro/persoana
*Nu se aplica daca seniorul este cazat ca a 3-a persona in camera, avand deja reducerea aplicata

Descriere program:
Ziua 1 | BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 2 | BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez - Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart - Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Arena City 4* (pentru plecarea din 28.03) respectiv Austria Trend Mitte 3*sup (pentru plecarea din 19.05) sau similar Salzburg.

Ziua 3 | SALZBURG – CASCADA RINULUI SCHAFFHAUSEN – ZURICH
Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Elevtia si inainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Spre seara, ajungem la Zurich. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* Zurich Airport sau similar.

Ziua 4 | ZURICH – LUCERNA – BERNA
Mic dejun. Suntem in Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal – FIFA. Tur de oras Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric a orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug – Lucerna. Vom face un popas de 2 ore in Lucerna – o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capela construit din lemn in secolul XIV. Ne continuam excursia spre capitala Elvetiei unde vom face un tur de oras Berna cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Timp liber la dispozitie in Berna. Transfer la hotel. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 5 | TURUL LACULUI LEMAN: MONTREUX – LAUSSANE – GENEVA
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata marelui tur al lacului Leman. Vom vizita pentru inceput celebra statiune exclusivista de pe malul lacului Leman – Montreux, in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam cu Laussane – capitala cantonului Vaud, locul unde isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului printre care celebrul Muzeu Olimpic. Continuam turul lacului Leman si ne indreptam catre Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal:Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Seara, intoarcere la hotel. Cazare hotel Park Inn 4* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 6 | CHAMONIX MONT BLANC – TUNELUL MONT BLANC – LACUL COMO
Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Elvetia, si inainte de a junge in Italia prin celebrul tunel transalpin Mont Blanc, vom face o scurta incursiune prin Alpii Francezi si un popas in celebra statiune din Franta – Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. Daca timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul catre tunelul transalpin Mont Blanc, a adevarata bijuterie inginereasca in lungime de 11.6 km inaugurata in anul 1965. Se intra in tunel in Franta la altitudinea de 1.274m, se traverseaza granita Italiana in tunel, sapat la 2km adancime de varful muntelui si se iese din tunel in Italia la o altitudine de 1.395m intr-un decor montan care-ti taie rasuflearea la propriu. Sosim in zona Aosta si continuam excursia catre celebra statiune Como de malul lacului cu acelasi nume. Cazare hotel Cruise 4* sau similar Como.

Ziua 7 | LACUL COMO – MILANO | LUGANO & PARCUL TEMATIC ELVETIA IN MINIATURA
Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Milano unde impreuna cu insotitorul de grup vom face un tur de oras Milano panoramic si pietonal admirand principalele atractii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Timp liber la dispozitie in Milano si intoarcere la hotel la ora 13:00. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Como sau optional, excursie in Elvetia in Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in ultimele zile. Continuam excursia la Lugano – supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Tur pietonal cu insotitorul de grup si timp liber la dispozitie in Lugano. Seara, intoarcere la Como. Cazare hotel Cruise 4* sau similar Como.

Ziua 8 | SPLENDORILE NORDULUI ITALIEI: LAGO DI GARDA – VERONA – VENETIA
Mic dejun. Astazi vom vizita splendorile nordului Italiei. De la lacul Como ne indreptam catre zona Lago di Garda cu un scurt popas in Sirmione si apoi ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Continuam excursia spre Mestre, de unde vom lua trenul catre Piazzale Roma din Venetia (biletul de tren dus-intors se achita la fata locului). Odata ajunsi in Venetia se viziteaza impreuna cu insotitorul de grup: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia si apoi intoarcere cu trenul la gara din Mestre unde ne asteapta autocarul pentru a ne continua calatoria catre Treviso. Cazare hotel Best Western Titian 4* (pentru plecarea din 28.03) respectiv Best Western Park Bolognese 4* (pentru plecarea din 19.05) sau similar Treviso.

Ziua 9 | TREVISO – LJIUBLIANA – BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia. Cei care au vizitat Cehia spun despre capitala Sloveniei, Ljubljana, ca ar fi Praga in miniatura, o comparatie cu care slovenii nu sunt de acord. Praga este cea care a preluat din spiritul Ljubljanei, pentru ca marele arhitect Joze Plecnik, nascut in Capitala slovena, s-a ocupat in tinerete si de castelele cehilor. Ljubljana a fost influentata puternic de latini, si ulterior de germani si de maghiari, care au imbogatit mostenirea culturala slava. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 10 | BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de
servicii.

Servicii incluse:
- transport cu autocar propriu, clasificat 4*, pe toata durata programului
- cazare 9 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Arena City 4*/Austria Trend Mitte 3*+ sau similar Salzburg
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Zurich Airport
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Lully
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Cruise 4* sau similar Como
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Best Western Titian 4*/ Best Western Park Bolognese 4* sau similar Treviso
- tururile de oras prevazute in program la: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Venezia, Ljiubliana
- excursiile si vizitele din program la: Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
- tururile pietonale cu insotitorul de grup
- taxe autostrazi si parcari incluse
- insotitor de grup

Nu sunt incluse:
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel
- intrarile la obiectivele turistice din program
- biletul de tren Mestre-Venezia-Mestre
- excursiile optionale

Informatii transport:
Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti
Ramnicu-Valcea, Pitesti

Excursii optionale:
Excursie in Cantonul Ticino la Parcul Tematic Elvetia in Miniatura si Lugano
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la parcul tematic Elvetia in miniatura, taxele de drum, insotitor de grup
• Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2017 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact