by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Europa >

Circuit Capitale Imperiale


  Mareste  Mareste

Circuit Capitale Imperiale


Continent: Europa

Perioada: 08.09.2016

Durata: 7 zile - 6 nopti

Tip transport: Autocar

Unitate de cazare: hoteluri de 3*

Tarif: de la 269 Euro/persoana/pachet

Tarif detaliat:
PlecariLoc in camera dublaSupliment SingleA 3-a persoana in pat suplimentarCopii 2-12 ani
15.06
16.07
07.08
08.09
269 Euro95 Euro259 Euro225 Euro


Reduceri:
- Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Nota:
- tariful este in euro/persoana/pachet
- In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.
Suplimente pentru grup mai mic de 40 persoane:
grup 35 - 39 persoane, 20 eur/pers;
grup 30 - 34 persoane, 35 eur/pers;

Grup minim: 40 persoane

Descriere program:

ZIUA 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)
Intalnire dimineata in parcarea restaurantului Cina cu insotitorul de grup la ora 05:45. Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Cazare hotel 3* Budapesta

ZIUA 2.BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA (540 km)
Mic dejun. Dimineata plecare spre Bratislava. Tur de oras pietonal in Bratislava cu insotitorul de grup, pentru a cunoaste frumusetea si istoria acestei Capitale Imperiale. Pe parcursul turului veti putea vizita Castelul din Bratislava, care gazduieste in prezent numeroase colectii de arta, de pe ale carui terase puteti surprinde panorama tarilor vecine (Austria si Ungaria) dar si a Dunarii, Poarta Sf. Mihail – singura poarta ramasa din vechile fortificatii ale orasului, Palatul Grassalkovich sau Catedrala Sf. Martin – locul de incoronare al regilor maghiari. Dupa-amiaza, excursia continua spre Praga unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel 3* Praga.

ZIUA 3. PRAGA
Mic dejun. Dimineata, tur de oras Praga cu insotitorul de grup. Ramasa intacta in urma razboaielor mondiale si a influentelor comuniste, Praga reprezinta astazi un important centru cultural european si mondial, centrul sau istoric aflandu-se pe lista patrimoniului UNESCO.  Aici, timpul pare ca s-a oprit in loc iar misterul, eleganta, frumusetea, simplitatea si culoarea se impletesc armonios intr-un buchet de tonuri calde, ce invaluie orasul de pe malurile Vltavei. Pe parcursul turului in “Orasul de Aur”, veti putea admira Hradul – Castelul praghez, un adevarat simbol al Pragai ce troneaza semet peste intregul oras, catedrala Sf. Vit, aflata in interiorul castelului, Podul Carol – monument ce dateaza din secolul al XIV-lea, continuand apoi spre Orasul vechi, unde veti putea admira Ceasul Astronomic, biserica Sf. Maria din Tyn, Turnul vechii primarii, Casa Municipala, Turnul Pulberariei si apoi, mai departe, catre Piata Wenceslas si Muzeul National. Dupa-amiaza, program liber pentru a explora pe cont propriu centrul orasului. Seara, optional, croaziera cu cina pe Vltava. (Deplasarea in aceasta zi se realizeaza cu mijloacele de transport locale. Autocarul stationeaza conform normelor AETR). Cazare hotel 3* Praga.

ZIUA 4. PRAGA – KARLOVY VARY & MARIANSKE LAZNE
Mic dejun. Timp liber in Praga pentru cumparaturi sau vizite individuale. Optional, excursie la Karlovy Vary si Marianske Lazne, doua dintre cele mai frumoase statiuni balneoclimaterice din Europa, a caror istorie dateaza de cateva secole, renumite pentru proprietatile curative ale izvoarelor termale, dar si pentru hotelurile grandioase si luxoase. Intoarcere in Praga si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* Praga

ZIUA 5. PRAGA – DRESDA
Mic dejun. Timp liber in Praga pentru cumparaturi sau vizite individuale. Optional, excursie la Dresda, capitala landului Saxonia, unul din cele mai frumoase orase germane. Tur de oras Dresda cu insotitorul de grup pe parcursul caruia puteti admira: Opera, Domul, Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc si Castelul Dresda. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie in oras. Cazare hotel 3* Praga.

ZIUA 6. PRAGA- VIENA- BUDAPESTA (540 km)
Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre Viena. Tur panoramic de oras cu insotitorul de grup pe parcursul caruia veti putea admira frumusetea unica si echilibrul perfect al Ringului Vienez: Urania, Ministerul de Razboi, Stadtpark cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss, Kursalon, Opera, Piata Maria Tereza – strajuita de Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul National de Arta si Museums Quartier, Hofburg, Primaria, Teatrul National, dar si Universitatea din Viena. Traversand canalul Dunarii, veti putea vedea parcul de distractii Prater cu a sa Roata Gigantica, orasul Dunarii cu sediul ONU si centrul international de congrese, Turnul Dunarii sau centrul comercial Donauzentrum. Turul continua pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg, Monumentul Ciumei si strazile renumite pentru magazinele luxoase si terase elegante. Seara, optional, croaziera pe Dunare cu cina bufet. In unduirile placute ale Dunarii veti putea admira “by night” Parlamentul, Palatul Regal, Dealul Gellert cu a sa Citadela si Statuia Libertatii, Bastionul Pescarilor, faleza Dunarii dar si splendidele poduri de peste Dunare care fac legatura intre Buda si Pesta. Cazare hotel 3* Budapesta.

ZIUA 7. BUDAPESTA- BUCURESTI (835 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Servicii incluse:
- transport cu autocar modern (exceptand ziua 3 – autocarul stationeaza conform normelor AETR);
- 6 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;
- Tururi de oras in Praga, Bratislava si Viena;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Nu sunt incluse:
- asigurari (storno, medicala);
- intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
- transportul local in Praga;
- excursiile optionale (min. 30 pers): Croaziera Vltava – 25 eur /pers; Karlovy Vary si Marianske Lazne - 30 eur/pers; Dresda - 30 Eur/pers; Croaziera pe Dunare cu cina bufet - 30 eur/pers.
- Atentie! Taxa locala (acolo unde este necesara) se achita direct la receptia hotelului si NU este inclusa in pretul excursiei.

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2017 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact