by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Europa >

Circuit avion, Spania, Portugalia, 13 zile


  Mareste  Mareste

Circuit avion, Spania, Portugalia, 13 zile


Continent: Europa

Perioada: Plecari : 11 iulie, 14 septembrie 2017

Durata: 13 zile

Tara: Spania

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hoteluri de 3*

Tarif: de la 799 euro/persoana/pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla799 Euro
Copil 2-11.99 ani in camera cu doi adulti650 Euro
Al treilea adult in camera dubla763 Euro
Camera single1105 Euro


Nota:
- tariful este in euro/persoana/pachet

Grup minim: 40 persoane

Descriere program:
Ziua 1 | BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. Transfer in oras si tur de oras Barcelona panoramic: Piata Spania, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla, Ronda Litoral. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar Barcelona.

Ziua 2 | BARCELONA
Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Sagrada Familia, Casele Gaudi (vizite exterioare), Parcul Guell (intrare optionala individuala cu plata la fata locului), Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe celebrul bulevard Rambla pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup sau cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Barcelona. Cazare hotel Front Air Congress 4* sau similar Barcelona.

Ziua 3 | BARCELONA - VALENCIA
Mic dejun. Excursia continua spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras in Valencia, oras supranumit si Orasul luminilor. Orasul are o lunga istorie in spate fiind fondat in timpul romanilor, in sec. II i.Hr, cucerit in secolul al VIII-lea de catre musulmani si apoi cucerit de catre regele crestin Jaime I de Aragon in 1238 si transformat in Capitala Regatului Valencia. De la ruinele romane, fortaretele medievale si cladirile impozante realízate in stil gotic din central istoric la futuristul Oras al Artelor si Stiintei, Valencia este o destinatie ce un trebuie ratata. Timp liber la dispozitie in Valencia pentru vizite individuale sau pentru o plimbare pe celebra promenada din Valencia (Paseu Maritimo). Cazare hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

Ziua 4 | VALENCIA – GRANADA
Mic dejun. Excursia continua spre Granada. Sosire spre seara. Optional, vizita cu ghid local la Alhambra.La Alhambra (in araba Castelul Rosu) a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife –Gradinile situate in fata Palatului Regal. Cazare hotel Urban Dream Granada 4* sau similar Granada.

Ziua 5 | GRANADA – GIBRALTAR - SEVILLA
Mic dejun. Excursia continua spre Gibraltar – extremitatea sudica a Europei. De aici se poate admira o minunata panorama asupra continentului african. Timp liber la dispozitie in Gibraltar, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas, ne indreptam catre Sevilla. Sevilla este situata pe raul Guadalquivir – poarta de legatura cu Oceanul Atlantic. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

Ziua 6 | SEVILLA – EVORA – LISABONA
Mic dejun. Tur de oras Sevilla pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Vizavi de cetate este Fortareata Alcazar (sec. X). Ne luam la revedere de la Spania si ne indreptam spre Portugalia. Prima vizita din Portugalia o vom face la Evora – a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale, precum Catedrala - unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata - un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona - un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco. Cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Ziua 7 | LISABONA
Mic dejun. In prima parte a zilei vom descoperi capitala lusitana in cadrul unui tur pietonal Lisabona, incepand din partea veche a orasului, continuand apoi cu cea moderna, descoperind pas cu pas atractiile Lisabonei. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.
Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 8 | LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Continuam vizitarea capitalei lusitane cu un tur panoramic Lisabona. La pranz, excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vizitam celebrul Palat Pena – un adevarat simbol la Portugaliei. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: in acest loc se termina pamantul si incepe marea. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa si unde vom face un ultim popas. Intoarcere in Lisabona si cazare hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona.

Ziua 9 | FATIMA – COIMBRA - PORTO
Mic dejun. Excursia continua spre Fatima – unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. In drum spre Porto, vom face un scurt popas la Coimbra, un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor. Aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra – capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Tur de oras Porto cu ghid local, cu vizitarea panoramica a principalelor atractii turistice: Catedrala, Ribeira – partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis – simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Cazare hotel Beta Porto 4* sau similar Porto.

Ziua 10 | PORTO – SALAMANCA – MADRID
Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca – oras antic unde se afla una dintre cele mai vechi universitati din Europa. De-a lungul timpului diferite curente arhitecturale au marcat aspectul orasului care este o colectie in aer liber de monumente romane, gotice, maure, renascentiste si baroce. Nu este de mirare ca in 1988 centrul istoric al orasului Salamanca a fost declarat Patrimoniul Universal UNESCO. Dupa o vizita de aproximativ 1 ora, excursia continua spre capitala Spaniei - Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 11 | MADRID – CAPITALA SPANIEI & EL ESCORIAL
Mic dejun. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal, unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Vizitam Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial – complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind a opta minune a lumii, a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume. Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 12 | MADRID – TOLEDO
Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul UNESCO. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: Biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza Funerariile Contelui Orgaz . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, Biserica si Manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul Regilor Catolici. Intoarcere la Madrid, dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, incepand cu ora 18:00 vizitarea Muzeului National Prado – Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, El Prado contine, de asemenea, o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un număr mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velázquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Dupa ora 18:00 intrarea este gratuita! Cazare hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12.06.2017 datorita Congresului Mondial de Hematologie) si hotel Holiday Inn Alcala 4* Madrid (pentru plecarile din 11.07.2017 si 14.09.2017) sau similar Madrid.

Ziua 13 | MADRID – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Servicii incluse:
- zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona, Compania TAROM
- zbor direct la retur Madrid => Bucuresti, Compania TAROM
- cazare 12 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri si 4* astfel:
2 nopti cazare Front Air Congress Barcelona 4* sau similar Barcelona
1 noapte cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia
1 noapte cazare Hotel Urban Dream 4* sau similar Granada
1 noapte cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similar Sevilla
3 nopti cazare Hotel 3K Barcelona 4* sau similar Lisabona
1 noapte cazare Hotel Beta Porto 4* sau similar Porto
3 nopti Hotel Tryp Guadalajara 4* Guadalajara (pentru plecarea din 12 Iunie) respectiv Hotel Holiday Inn Alcala 4* (pentru plecarile din 11 Iulie si 14 Septembrie) sau similar Madrid
- transport cu autocar propriu NOU (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
- tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid
- ghizi locali la Sevilla, Porto si Madrid
- vizitele si excursiile mentionate in program la: Barcelona, Gibraltar, Evora, Fatima, Coimbra
- vizita la Muzeul Prado cu transfer inclus
- ghid insotitor din partea agentiei

Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- bacsis pentru soferi si ghizi locali

Informatii transport:
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Excursii optionale:
Vizita la Alhambra (ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara)
Tarif: 35 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio obligatorii, insotitor de grup, rezervare
Flamenco Show
Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura
Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais & Estoril
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul Pena, bilet de bus local pentru accesul la Palatul Pena
Excursie la El Escorial
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup
Excursie la Toledo
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2017 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact