by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Asia >

Circuit Thailanda, Bangkok si Phuket - Paradisul Exotic


  Mareste  Mareste  Mareste

Circuit Thailanda, Bangkok si Phuket - Paradisul Exotic


Continent: Asia

Perioada: Plecari 2018 : 02.11, 27.11
Plecari 2019: 15.01, 29.01, 20.02, 20.03, 23.04, 20.10, 20.11

Durata: 10 zile

Tara: Thailanda

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hoteluri de 4*

Tarif: de la 1294 Euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla 1294 Euro


Reduceri:
Supliment de single 365 €

Nota:
- tariful este exprimat in euro/pers./pachet

Descriere program:
Ziua 1. Plecare din București
Călătoria noastră începe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Bangkok.

Ziua 2. Sosire in Bangkok
Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Bangkok, de unde avem transfer la hotelul unde ne vom caza pentru următoarele zile.

Ziua 3. Bangkok
Ne propunem să fim matinali și să nu pierdem nicio secundă din această vacanță, așa că, după micul dejun pornim spre centrul orașului Bangkok, pentru a vizita Palatul Regal, unul dintre cele mai vizitate puncte de atracție din oraș, un complex de temple, palate și clădiri oficiale, folosite în prezent de familia regală pentru evenimentele oficiale. Următorul pe lista de nestemate ale capitalei Bangkok este sanctuarul Wat Phra Kaeo, cel mai important templu din Complexul Palatului Regal, unde stă adăpostit Buddha de Smarald, comoara națională, considerat protectorul Thailandei. În timpul vizitei la Templul Wat Trimit, vom avea ocazia să admirăm cea mai mare statuie de aur din lume, reprezentându-l de Buddha, de aici și numele alternativ al templului: Templul Buddha de Aur. Vom vizita în continuare Templul Wat Pho, denumit și Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare și mai vechi templu din Bangkok, unde vom regăsi una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha.

Ziua 4. Bangkok
Avem o zi liberă în Bangkok, în care ne putem plimba pe îndelete după pofta inimii. Ai putea merge la shopping pentru a găsi cele mai alese suveniruri pentru cei dragi, Bangkok fiind una dintre primele zece destinații din lume preferate pentru această activitate distractivă și relaxantă deopotrivă. Poți opri în centru pentru o experiență culinară, sau, alternativ, poți alege unul dintre tururile opționale pe care ți le-am pregătit.

Ziua 5. Bangkok - Phuket
După micul dejun, avem transfer la Aeroportul din Bangkok, de unde ne vom îmbarca pentru un zbor intern spre Insula Phuket, denumită și „Giuvaierul Muntelui și Mării”, o salbă de golfuri și stațiuni turistice, cu peste o duzină de insulițe verzi adiacente și priveliști de basm. Transfer și cazare la un hotel aflat în cea mai frumoasă stațiune a insulei: Patong. Timp liber pentru relaxare. Seara mergem în zona de divertisment, în apropierea străzii Bangla.

Ziua 6 - 9. Phuket
Vom petrece patru zile de vacantă pe insulă, în Stațiunea Phuket, unde ne vom relaxa la plajă. Avem posibilitatea de a practica sporturi nautice, precum zborul cu parașuta de-a lungul Golfului stațiunii. Se vor organiza deplasări în excursii opționale de jumătate de zi sau o zi, în insulele Phi-Phi sau James Bond, ce au fost folosite ca platouri de filmare pentru filme ca Golden Gun sau The Beach. Vom vizita (opțional) capitala insulei pentru a admira casele coloniale portugheze înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO, Marele templu Hanuman, piețele unde au loc diferite festivaluri, cum ar fi festivalul Florilor sau Festivalul Vegetarienilor. Pentru a cunoaște mai bine cultura locală, vom asista opțional la spectacolul Fantasia, un gen de spectacol cu foarte mulți actori și figuranți. Nu rata oportunitatea de a te juca și a te apropia de tigrii la Tiger Kingdom, unde aceste animale îmblânzite au fost născute și crescute în captivitate. O fotografie în care stai nonșalant lângă un tigru viu în carne și oase va fi cu siguranță ceva demn de arătat prietenilor.
Spre seară, ne vom deplasa în cel mai sudic punct al Insulei Promthep – Capul lui Brahma – pentru a asista, într-un decor feeric, la “Sărutul Soarelui
cu Apele Oceanelor”, pe linia mediană virtuala întretăierii apelor Oceanului Indian cu cele ale Oceanului Pacific, pornind din fața Marelui Far al Amiralului Chumphon. Se pot rosti aici și dorințe, care, potrvit legendei, se vor împlini. După asfințit, plajele si străzile se transformă în adevărate destinații de distracție, similare cu Ibiza sau Mallorca. Vei fi surprins de faptul că acestă insulă liniștită ce pare în timpul zilei un paradis al relaxării, are o viață de noapte atât de intensă.

Ziua 10. Plecare din Phuket
Transfer la aeroport pentru a ne îmbarca pentru zborul spre București.

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucureşti – Bangkok si Phuket – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica)
- taxele de aeroport
- bilet de avion Bankgok – Phuket
- transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului
- 8 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*: 3 nopţi în Bangkok şi 5 nopţi în Phuket
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
- asigurare medicală de călătorie şi storno
- ghizi locali
- conducător de grup român.

Nu sunt incluse:
- taxă de viză pentru Thailanda: aprox. 55 euro/pers. (care se va achita la sosirea pe aeroportul din Bangkok)
- bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)
- excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane
- alte servicii decât cele menţionate în program
- taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică
- taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Informatii viza:
ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:
- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
- 1 fotografie tip pașaport

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2018 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact