by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Asia >

Circuit India, Triunghiului de Aur






  Mareste



  Mareste



  Mareste

Circuit India, Triunghiului de Aur


Continent: Asia

Perioada: Plecari 2018: 04.10, 23.11
Plecari 2019: 06.02, 20.03, 25.04, 11.10, 16.11

Durata: 8 zile

Tara: India

Tip transport: Avion

Tarif: de la 1244 Euro/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla1244 Euro


Reduceri:
Supliment de single - 265€
Supliment plecari 25.04*- 30 €/pers

Nota:
- tariful este exprimat in euro/pers./pachet

Descriere program:
Ziua 1. București –Delhi

Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Delhi.
După aterizarea în Delhi,suntem întâmpinati de ghidul local. Transfer si cazare la hotel de 4* / 5*,in functie de varianta aleasă.

Ziua 2. Delhi

După un somn odihnitor şi servirea micului dejun, începem vizita în Delhi, însoţiţi de ghidul local. Facem un tur al oraşului vechi, ale cărui ziduri fortificate datează din secolul al XVII-lea,vizitând Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, construită în 1656. Ne îndreptăm spre Chandni Chowk, odinioară centrul oraşului Delhi, o piaţă exotică şi pitorească, plină de bazare, magazine şi diverse ateliere.Moment de răgaz:Pentru o experienţa locală inedita vă invităm la o scurtă o plimbare cu ricşa prin piaţa Chandi Chowk, unde vei avea ocazia să interacţionezi cu localnicii. Ajungem apoi la Red Fort(Fortul Roşu), cel mai important monument al oraşului şi palat al Imperiului Mughal construit decătre Shah Jaehan în anul 1648. Vizita noastră continuă cu New Delhi, oraş planificat și construit pentru a deveni capitală începand din anul 1911 şi care a continuat să fie capitală și după retragerea trupelor britanice. Se vizitează Rhaj Ghat, memorial închinat lui Mahtma Ghandi, considerat PărinteleNaţiunii, o platformă de marmură neagră care marchează locul unde la 31.01.1948 a avut loc ceremonia de incinerare a rămăşiţelor pământeşti ale conducătorului. Admirăm în turul nostru panoramic Indian Gate(Poarta Indiei), memorial construit în 1931 şi dedicat eroilor căzuţi în Primul şi al doilea Război Mondial,Rashtrapati Bhawan (Palatul Prezindenţial), construit în 1931, dar care până în 1950 a servit drept reşedinţă pentru Guvernatorul General la Indiei Britanice, Mormântul împăratului Mogul Humayum, construit în 1562 şi inclus în patrimoniul UNESCO înca din 1993, una din primele construcţii ale stilulul arhitectural Mughal. Programul de vizită în Delhi se încheie cu Minaretul Qutub, a cărui înălţime de 72 m îl plasează pe primul loc în lume între cele mai înalte minarete din cărămidă din lume. A fost construit în 1206 de către Qutub-ud-din-Aybak iar azi face parte din patrimoniul mondial UNESCO.Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.

Ziua 3. Delhi–Jaipur

Mic dejun. Plecare spre capitala Rajahstanului, Jaipur,cunoscut ca „oraşul roz”, culoare dată clădirilor oraşului cu ocazia vizitei din anul 1886 a prinţului britanic Albert. Oraşul a fost fondat în 1728 de către Maharaja Sawai Jai Singh II, conducătorul fortului Amber, iar cele 9 sectoare în care este împărţit, simbolizează cele 9 diviziuni ale universului. Sosire şi cazare la Jaipur la hotel 4*/5* în funcţie de varianta aleasă. Pentru amatorii de shopping ne deplasăm în Bazarul Bapu (cel mai indicat loc de unde puteţi achiziţiona îmbrăcăminte tradiţională şi produse unicat realizate manual) şi respectiv în Bazarul Johari, renumita piaţă de unde oameni din toată lumea vin să cumpere bijuterii realizate manual. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare.

Ziua 4.Jaipur

Mic dejun. Începem vizita dimineaţa devreme la Fortul Amber, având inclusă şi o plimbare cu elefanţii (sau ca alternativăcu jeep-uri). Fortul este un exemplu clasic alarhitecturii specifice zonei Rajasthanului, ascunzând în interior o frumuseţe de neegalat.Continuăm apoi cu Hawa Mahal Palatul Vânturilor) care a fost construit în 1799 de către maharajahul Sawai Pratap Singh ca parte din Palatul Orașului cu funcția de zenana-camerealefemeilor din harem. Funcția inițială a palatului era de a permite femeilor din harem de a observa viața cotidiană de pe stradă fără ca ele să poată fi văzute. Palatul are cinci niveluri, cele superioare mai puțin extinse,ceea ce îi dă formă piramidală clădirii. Este construit din gresieroșie și roz, iar decorațiunile sunt formate din ghips. Fațada principală, cea care dă la stradă, are 953 ferestre mici prin care vântul pătrunde și astfel cladirea se menține răcoroasă tot timpul chiar și în zilele călduroase de vară. Ne îndreptăm spre Templul dedicat zeului Vishnuşi consoartei sale Lakshmi, cu mesajul inedit de toleranţă religioasă, construit de soţii Birla, ce s-au născut şi au încetat din viaţă opt decenii mai tărziu, în aceeasi luna şi în acelaşi an. În încheierea vizitei în Jaipur,ne oprim mai intai la City Palace (Palatul Maharajahului), în centrul orasului vechi,o îmbinare perfectă între arta Rajahstani şi cea Mughal, împărţit în mai multe curţi interioare, grădini şi clădiri, din care o parte s-au transformat în muzeu iar în cealaltăparte serveşte încă drept reşedinţă pentru familia regalădin Jaipur şi continuăm cu Jantar Mantar, cel mai mare din cele cinci observatoare astronomice construite în secolul al XVIII-lea. Cazarela acelaşi hotel din Jaipur.
Moment de răgaz:
Vă invităm să participaţi la un program de cântece şi dansuri jaipureze organizat la un restaurant local. Spectacolul de sunete şi culoare este acompaniat de un meniu de preparate tradiţionale locale.

Ziua 5. Jaipur –FatehpurSikri -Agra

Mic dejun. Deplasare spre Agra. Pe traseu vom vizita Fatehpur Sikri(Oraşul Victoriei), fosta capitalăa Imperiului Mogul, construit în timpul domniei lui Akbar, în anul 1569. Însă după numai 14 ani oraşul a fost părăsit datoritălipsei severe de apă. Vizitam complexul rezidenţial al Împăratului Akbar şi Moscheea Jama Masjid cu mormântul sfântului sufist Salim Chisti. Seara sosire şi cazare în Agra la hotel 4*sau 5 * în funcţie de varianta aleasă. Cină.

Ziua 6. Taj Mahal–Sikandra -Delhi

Mic dejun. Începem ziua cu vizita la Mahal(eternul monument al dragostei), o construcţie “emblemă” pentru India, realizatădin marmurăalbăla ordinul Sahului Jahan in memoria soţiei sale Mumtaz Mahal, construcţie începută în 1631 şi finalizată după 22de ani. Înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO palatul a fost caracterizat de către poetul şi cunoscutul om de cultură, Rabindranath Tagore, laureat al Premiului Nobel, ca “ o lacrimă de dragoste pe obrazul timpului “. Continuăm cu vizita la Fortul din Agra, un edificiu impozant realizat din calcar roşu care adăposteşte în interior Palatul Jahangir, grădini şi două moschei. Fortul a rămas o mărturie a grandorii şi puterii pe care mogulii au avut-o cândva. Ne îndreptăm apoi spre Mausouleul MareluiVizir Itimad-Ud Daula, socrul Sahului Jahangir. Dupăamiazăplecare spre Delhi cu vizităpe traseu la Sikandra, la Mausoleul Împăratului Akbar cel mai important dintre conducătorii Moguli. Mausoleul a fost început chiar de Akbar, dar a fost finalizat de fiul acestuia, Sahul Jahangir. Seara, sosire în Delhi. Cazare la hotel 4*sau 5* în funcţie de varianta aleasă. Cină

Ziua 7. Delhi

Mic dejun. Nu putem părăsi capitala Indiei fără a vizita templul hindus Akshardham, locul care înglobează spiritualitatea, tradițiile și cultura hindusă.
Monumentul principal se află în centrul complexului, fiind o construcție impunătoare de 43 de metri înălțime, acoperită de sus până jos cu sculpturi interesante. Detalii de floră, faună, dansatori, muzicieni și zeități acoperă suprafața monumentului principal și îl transformă într-o structură unică. Monumentul este construit în totalitate dintr-o gresie roz și marmură
italiană prin tehnici speciale, el neavând susținere din fier sau beton. Interiorul este la fel de impresionant ca și exteriorul, acesta fiind decorat cu fel de fel de statui și elefanți, animal care are o mare importanță în cultura hindusă și în istoria Indiei.Ne încheiem periplul nostru pe meleaguri indiene cu o vizită la Templul Lotus, unul dintre cele doar şapte temple Bahai ridicate la nivel Mondial a cărei construcţie a fost finalizată în 1986 şi care poarta semnatura arhitectului Fariborz Sahba. Structura edificiului este realizatădin marmurăalbă, iar motivul pentru care a fost aleasă această formă este dat de semnificaţia comunăîn religiile Hindusăşi budistăa florii de lotuscare simbolizeaza pacea şi prosperitatea.În cursul serii ne vom despărţi de aceste frumoase locuri, servind o cină tradiţională la un restaurant local. Transfer la aeroportul din Delhi pentru zborul cu escala spre Bucureşti.

Ziua 8. Bucuresti

Încărcaţi cu multe amintiri, aterizămin Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le ompărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite in incredibila Indie!

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti –Delhi si retur, zbor cu escala (orarul de zbor se poate
modifica)
- taxele de aeroport pentru zborurile internaţionale
- transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului
- 6 nopţi de cazare în hoteluri de 5*, excepţie pentru plecarea din 06.02.2019
pentru care se asigură cazarea în hoteluri de 4*
- 6 mic dejunuri + 4 cine
- spectacol de sunet si culoare cu cina la un restaurant din Jaipur
- 1 cină tradiţională la un restaurant în Delhi în ziua a 7-a
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi
- plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la fortul Amber în Jaipur
- taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
- transfer aeroport-hotel –aeroport
- asigurare medicală de călătorie şi storno
- ghizi locali
- conducător de grup român

Nu sunt incluse:
- taxa de viză + procesare 55 €
- bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului
- alte servicii decât cele menţionate în program
- taxe foto + video locale(se achită opţional la faţa locului).

Informatii viza:
- formularul pentru viză completat
- paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei
- copie în format electronic după prima pagină din paşaport cu detaliile personale : nume, data naşterii, numărul de paşaport, etc.
- copie după cartea de identitate
Dacă aţi mai avut viză de India aplicată pe un alt paşaport, copie după acesta;
- asigurarea medicala valabilă pe perioada călătoriei;
- o fotografie tip paşaport, în format digital color, pe fundal alb.

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2018 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact