by THEDA
Contact

0729.911.977
0721.810.270

Infinity Travel
pe Facebook

Newsletter

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi toate ofertele InfinityTravel direct pe mail!
Informatii utile

Contract cu turistul

Informatii de calatorie

Modalitate de rezervare

Modalitati de plata

Protectia datelor
Ghid de calatorie

Aeroporturi din Romania

Ambasade ale Romaniei in alte tari

Ambasade in Romania

Companii aeriene

Conditii de calatorie in strainatate

Prefixe telefonice in Romania

Prefixe telefonice internationale

Servicii turistice > Turism extern > Circuite > Circuite Asia >

Circuit India - Nepal


  Mareste

Circuit India - Nepal


Continent: Asia

Perioada: Plecari 2018: 17.09
Plecari 2019 : 25.04, 24.06, 10.09

Durata: 11 zile

Tara: India

Tip transport: Avion

Unitate de cazare: Hotel de 4* si 5*

Tarif: de la 1648 Eur/pers./pachet

Tarif detaliat:
Tip cazareTarif
Loc in camera dubla 1649 Euro


Reduceri:
Supliment de single 485€
Supliment 8 cine -130 €( se achită din ţară).
Supliment plecare 25.04 30 €/pers

Nota:
- tariful est exprimat in Euro/pers./pachet

Grup minim: 15 persoane

Descriere program:
Ziua 1. București –Delhi
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Delhi. Dupăaterizarea în Delhi, suntem întâmpinati de ghidul local.
Transfer si cazare la hotel de 4* in Delhi.

Ziua 2. Delhi
După un somn odihnitor şi servirea micului dejun, începem vizita în Delhi, însoţiţi de ghidul local. Facem un tur al oraşului vechi, ale cărui ziduri fortificate datează din secolul al XVII-lea vizitând Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, construită în 1656. Ne îndreptăm spre Chandni Chowk, odinioară centrul oraşului Delhi, o piaţă exotică şi pitorească, plină de bazare, magazine şi diverse ateliere.
Vizita noastră continuă cu New Delhi, oraş planificat și construit pentru a deveni capitală începand din anul 1911şi care a continuat să fie capitală și după retragerea trupelor britanice. Se vizitează Rhaj Ghat, memorial închinat lui Mahtma Ghandi, considerat Părintele Naţiunii, o platformă de marmură neagră care marchează locul unde la 31.01.1948 a avut loc
ceremonia de incinerare a rămăşiţelor pământeşti ale conducătorului. Admirăm în turul
nostru panoramic Indian Gate (Poarta Indiei), memorial construit în 1931 şi dedicat
eroilor căzuţi în Primul şi al doilea Război Mondial,Rashtrapati Bhawan (Palatul Prezindenţial), construit în 1931, dar care până în 1950 a servit drept reşedinţă pentru Guvernatorul General la Indiei Britanice, Mormântul împăratului Mogul Humayum, construit în 1562 şi inclus în patrimoniul UNESCO înca din 1993, una din primele construcţii ale stilulul arhitectural Mughal. Programul de vizită în Delhi se încheie cu Minaretul Qutub, a cărui înălţime de 72 m îl plasează pe primul loc în lume între cele mai înalte minarete din cărămidă din lume. A fost construit în 1206 de către Qutub-ud-din-Aybak iar azi face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Întoarcere la acelaşi hotel pentru cazare.

Ziua 3. Delhi–Jaipur
Mic dejun. Plecare spre capitala Rajahstanului, Jaipur,cunoscut ca „oraşul roz”, culoare dată clădirilor oraşului cu ocazia vizitei din anul 1886 a prinţului britanic Albert.
Sosire şi cazare la Jaipur la hotel 4*.
Pentru amatorii de shopping ne deplasăm în Bazarul Bapu (cel mai indicat loc de unde puteţi achiziţiona îmbrăcăminte tradiţională şi produse unicat realizate manual) şi respectiv în Bazarul Johari, renumita piaţă de unde oameni din toată lumea vin să cumpere bijuterii realizate manual. Întoarcere la hotel pentru cazare.INDIA -NEPAL

Ziua 4.Jaipur
Mic dejun. Începem vizita dimineaţa devreme la Fortul Amber, având inclusăşi o plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri).
Fortul este un exemplu clasic al arhitecturii specifice zonei Rajasthanului, ascunzând în interior o frumuseţe de neegalat.Continuăm apoi cu Hawa Mahal (Palatul Vânturilor) care a fost construit în 1799 de cătremaharajahulSawai Pratap Singh ca parte din Palatul Orașuluicu funcția de zenana-camere realefemeilor din harem
Ne îndreptăm spre Templul dedicat zeului Vishnuşi consoartei sale Lakshmi, cu mesajul inedit de toleranţă religioasă, construit de soţii Birla, ce s-au născut şi au încetat din viaţă opt decenii mai tărziu, în aceiasi luna şi în acelaşi an. În încheierea vizitei în Jaipur ne oprim mai intai la City Palace (Palatul Maharajahului), în centrul oraşului vechi, o îmbinare perfectă între arta Rajahstani şi cea Mughal, împărţit în mai multe curţi interioare, grădini şi clădiri, din care o parte s-au transformat în muzeu iar în cealaltăparte serveşte încădrept reşedinţă pt. familia regalădin Jaipur si continuăm cu Jantar Mantar, cel mai mare din cele cinci observatoare astronomice construite în secolul al XVIII-lea. Cazarela acelaşi hotel din Jaipur.

Ziua 5. Jaipur –Fatehpur Sikri -Agra
Mic dejun. Deplasare spre Agra. Pe traseu vom vizita Fatehpur Sikri(Oraş Victoriei), fosta capitalăa Imperiului Mogul, construităîn timpul domniei lui Akbar, în anul 1569.
Vizităm complexul rezidenţial al Împăratului Akbar şi Moscheea Jama Masjid cu mormântul sfântului sufist Salim Chisti. Seara sosire şi cazare în Agra la hotel 4*.

Ziua 6. Taj Mahal–Sikandra -Delhi Mic dejun.
Începem ziua cu vizita la Taj Mahal(eternul monument al dragostei), o construcţie “emblemă” pentru India, realizatădin marmurăalbăla ordinul Sahului Jahan in memoria soţiei sale Mumtaz Mahal, construcţie începutăîn 1631 şi finalizatădupă22 de ani.
Continuăm cu vizita la Fortul din Agra, un edificiu impozant realizat din calcar roşu care adăposteşte în interior Palatul Jahangir, grădini şi douămoschei. Fortul a rămas o mărturie a grandorii şi puterii pe care mogulii au avut-o cândva. Ne îndreptăm apoi spre Mausouleul Marelui Vizir Itimad-Ud Daula, socrulSahului Jahangir. După amiazăplecare spre Delhi cu vizită pe traseu la Sikandra, la Mausoleul Împăratului Akbar cel mai important dintre conducătorii Moguli. Mausoleul a fost început chiar de Akbar, dar a fost finalizat de fiul acestuia, Sahul Jahangir. Seara, sosire în Delhi. Cazare la hotel 4*

Ziua 7. Delhi –Kathmandu
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Kathmandu, oraș plin de artă, cultură și tradiții milenare. Nu degeaba Nepal a fost desemnată una dintre cele mai bune destinații pe
ntru aventură din lume, este un ținut unic, cu munți acoperiți de zăpadă, steaguri de rugăciune care flutură nestingherite și iaci curioși. Ajunşi în capitala nepaleză ne întălnim cu ghidul local şi începem turul de oraş. Prima noatră oprire este Pashupatinath,unul dintre cele mai mari temple hindu din lume dedicate zeului Shiva, parte a patrimoniului universal UNESCO.Continuăm cu Marea Stupă Boudhanath, cel mai mare templu budist din afara granițelor Tibetului.
Pe seară, ne îndreptăm spre hotel. Cazare hotel 4*.

Ziua 8. Kathmandu -Patan
Astăzi explorăm pitorescul Kathmandu într-un tur de oraș, care începe cu Piața Durbarsituată în fața vechiului Palat Regal, fosta reședință a familiei monarhice. A fost una din cele trei piețe regale din Valea Kathmandu în Nepal, care sunt astăzi protejate de UNESCO.
Înconjurată de mai mult de 50 de pagode, temple și palate, construite în stilul arhitectural
Newari, piața și-a păstrat farmeculchiar și după devastatorul cutremur din 2015.
După amiază vom porni spre Patan, un paradis al culturilor budhistă și hindu, supranumit “Orașul Frumuseții”. Este cunoscut pentru moştenirea sa culturală, mai ales pentru tradiţiile care încă se păstrează. Patan este numit si oraşul festivalurilor şi al sărbătorilor, al artei fine şi al fabricării de statuete sculptate.Seare ne întoarcem in Kathmandu pentru cazare la acelaşi hotel.

Ziua 9. Kathmandu –Bhaktapur -Nagarkot
Dis de dimineață vă propunem un program optional inedit : Zbor peste Himalaya! Aveţi ocazia de a zbura deasupra “Acoperișului Lumii”.Veti avea parte de un spectacol fascinant, care vă va stârni emoție și adrenalină. Cei mai înalți și întinși munți de pe glob, Himalaya impresionează cu păduri înverzite ascunse de o mare de ceață și construcții îndrăznețe care simbolizează încercarea omului de a „îmblânzi” natura.După micul dejun, vizităm Bhaktapur , un adevărat muzeu în aer liber, renumit pentru eleganța și capodoperele sale arhitectonice. Vedem cele mai remarcabile clădiri, printre care „Palatul celor 55 de ferestre”, Poarta de Aur,
Marele Clopot, Templul Siddhi Laxmi, Templul Shiva, cât și Templul Nyatapola, care este cea mai înaltă pagodă din Nepal.
Cazare la hotel de 4*.

Ziua 10. Nagarkot -Kathmandu
Ar fi păcat să plecăm din Nagarkot fără să avem parte de un scurt program de drumeţie. Pentru că ne aflăm într-o locaţie impresionantă vă propunem o scurtă evadare în natură. Plecăm din Telkot și urcăm pe cărări bătătorite de turiști captivați de frumusețea zonei. Apoiplecăm spre Kathmandu. La sosire, avem timp liber pentru a căuta cele mai frumoase suveniruri pentru cei dragi.Cazare la hotel 4*.

Ziua 11. Kathmandu -Bucuresti
Dupa micul dejun avem transfer la aeroportul din Kathmandu pentru zborul cu Escala spre
Bucureşti.Încărcaţi cu multe amintiri aterizăm in Bucureşti pe aeroportul Otopeni dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre Trăite în această frumoasă excursie.

Servicii incluse:
- bilet de avion Bucuresti –Delhi si Kathmandu -Bucureşti, zbor cu escală(orarul de zbor se poate modifica)
- taxele de aeroport
- bilet de avion Delhi –Kathmandu
- transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului
- transferuri aeroporturi –hoteluri –aeroporturi
- 10 nopţi de cazare în hoteluri de 4*
- 10 mic dejunuri
- spectacol de sunet şi culoare în Jaipur, include şi cina transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program
- plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi
- plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la fortul Amber în Jaipur
- vizită la o mănăstire nepaleză
- plimbare cu ricşain Kathmandu de la Hanuman Dhoka până a Thamel
- participare la spectacolul bolurilor cântătoare tibetane
- lecţie demonstrativă de realizare a ceramicii în Bhaktapur
- asigurare medicală de călătorieşi storno
- ghizi locali
- conducător de grup român

Nu sunt incluse:
- taxa de viză + procesare pentru India 55 €(se achită la înscriere)
- taxa de viză Nepal 25 USD (se achită şi se obţine pe aeorport în Kathmandu, necesar 2 fotografii de tip paşaport
- taxa de plecare de pe aeroportul din Kathamndu
- bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului
- excursiile opţionale pentru minim 20 persoane
- alte servicii decât cele menţionate în program
- taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Informatii viza:
- formularul pentru viză completat;
- paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei
- copie în format electronic după prima pagină din paşaport cu detaliile personale : nume, data naşterii, numărul de paşaport, etc.
- copie după cartea de identitate
Dacă aţi mai avut viză de India aplicată pe un alt paşaport, copie după acesta;
- asigurarea medicala valabilă pe perioada călătoriei
- o fotografie tip paşaport, în format digital color, pe fundal alb

ATENTIE!

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri, sunt preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora sau sunt culese de noi la fata locului. Infinity Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori.
Copyright © 2006-2018 Infinity Travel
Website by HTD
Home | Contact